De leukste woonwinkels op een rijtje: online én fysiek

Het interieur is van tijd tot tijd toe aan iets verfrissends. Het maakt niet uit of je net naar een nieuw huis verhuisd bent of dat je jouw huidige huis weer een make-over wilt geven, de interieurwinkel is de beste plek om inspiratie op te doen. Er zijn tegenwoordig echter zoveel plekken waar je terecht kan, dat je vaak niet meer weet waar je het beste kan beginnen. Gelukkig helpen wij je met dit artikel graag verder.

VTwonen

Ben jij op zoek naar inspiratie? Dan is VTwonen een uitstekende plek om te bezoeken. Naast het televisieprogramma en magazine, vind je op de website een bom van inspiratie. Je krijgt niet alleen een mooie indruk over de nieuwe trends, maar ontvangt ook handige tips over bijvoorbeeld het uitzoeken van nieuwe kleuren voor op de muur en meer. Naast inspirerende foto’s, maak je via VTwonen ook kennis met bekende of opkomende interieurmerken die wellicht in jouw woning een mooi plekje kunnen krijgen.

De tweedehands winkel

Het bezoeken van de tweedehands winkel is een leuk uitje om te doen op jouw vrije dag of middag. In iedere buurt is er wel eentje te vinden, de een groter dan de ander, maar allemaal gevuld met inspiratie. Let wel op, wanneer we het hebben over tweedehands meubels, dan hebben we het vaak over opknappers. Ben jij niet bang om te experimenteren en kan je goed door een massa van oude meubels kijken naar de parels? Dan is de tweedehands winkel echt wat voor jou. Ondanks dat je niet alle meubels in een huis tweedehands hoeft te kopen, kan het een uitstekende manier zijn om karakter toe te voegen aan jouw interieur. Soms vind je hier unieke lampen of lijsten die je tegenwoordig niet meer in de moderne interieurwinkels kan vinden.

De Bossche Woonboulevard

Ben jij op zoek naar een fysieke woonwinkel die het allemaal heeft? Dan mag je DeBosscheWoonboulevard niet overslaan. In deze woonboulevard vind je alles wat je maar nodig kan hebben op het gebied van wonen, interieur en leven. Van interieurwinkels tot bouwzaken, hier vind je het allemaal. Bekijk alle interieurwinkels op DeBosscheWoonboulevard.nl. Heb je een nieuwe keuken nodig, maar wil je jezelf ook oriënteren of een badkamer renovatie in het budget past? Dan kan je op de woonboulevard simpelweg van de keukenzaak doorlopen naar de badkamer specialist. Het verbouwen, klussen en inrichten wordt door de woonboulevard gemakkelijk en vooral leuk gemaakt.