Brees New World: Dutch Design Meubelen met Veelzijdige Stijl

Brees New World is een Nederlands design meubelbedrijf dat veelzijdige stukken maakt met een gedurfde, moderne esthetiek. Hun meubels worden voornamelijk in Nederland geproduceerd en hun lijn is divers in zowel stijl als materiaalgebruik. Dit betekent dat hun stukken kunnen worden gebruikt in een willekeurig aantal interieurstijlen zonder uit de toon te vallen. Als je geïnteresseerd bent in meer informatie over Brees New World en hun unieke kijk op designmeubelen, lees dan verder!

Niet je doorsnee meubels: Een unieke kijk op designmeubelen van Brees New World

Wat Brees New World onderscheidt van andere designmeubel bedrijven is het gebruik van ongebruikelijke materialen. Hun “Boomerang”-tafel is bijvoorbeeld gemaakt van duurzaam gewonnen bamboe en heeft een opvallend geometrisch ontwerp. Ook hun Tube stoel is gemaakt van gerecyclede aluminium buizen en heeft een strakke, industriële look. Deze toewijding aan het gebruik van duurzame en gerecyclede materialen is slechts een van de vele dingen die Brees New World meubilair zo bijzonder maakt.

Naast het gebruik van duurzame materialen, staan de meubels van Brees New World ook bekend om hun veelzijdigheid. Hun stukken kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van verschillende instellingen en kan gemakkelijk worden opgenomen in een bestaande inrichting. 

Hoe je verschillende stukken van Brees New World kunt combineren en combineren om je perfecte ruimte te creëren

Een van de beste dingen aan Brees New World meubelen is dat ze kunnen worden gecombineerd en gecombineerd om een verscheidenheid van verschillende looks te creëren. Hun “Tube” stoel zou bijvoorbeeld prachtig staan in een moderne woonkamer naast hun “Boomerang” tafel. Of, als je op zoek bent naar een meer eclectische look, combineer dan de Tube stoel met de “Nest” bijzettafel. Daarnaast kun je de moderne meubels van Brees New World toevoegen aan je bestaande interieur, zelfs als dat een klassieke uitstraling heeft, om het op die manier een modern tintje te geven. Er zijn maar weinig ruimtes waarin een meubelstuk van Brees New World zou misstaan!

Dus, of je nu op zoek bent naar duurzame meubels, veelzijdige stukken, of gewoon iets unieks en opvallends, Brees New World is misschien wel het perfecte merk voor jou. Bedankt voor het lezen en heel veel plezier gewenst met voor je nieuwe meubels winkelen!