Alternatief Quooker, de beste kokend waterkraan van 2023

Je kent hem vast wel, die prachtige kraan die je kokend water brengt in een seconde. Dit is de Quooker. Een kraan die veel gekocht is en veel gebruikt wordt. Echter komen er nu steeds meer alternatieven voor de Quooker op de markt. De Quooker is namelijk niet de goedkoopste kraan. De alternatieven zijn vaak bijna dezelfde kraan en dragen dezelfde functies met zich mee, voor een goedkopere prijs. Ben jij benieuwd naar een alternatief Quooker? Lees dan verder!

De kokend waterkraan:

Een Quooker is een kokend waterkraan en zo heb je er meer als de Quooker. Een alternatief Quooker kraan is de kokend waterkraan van Howat. Bij deze alternatief Quooker kraan kun je kiezen uit een kokend waterkraan omhuld met een zwarte laag, een chroomkleur of de originele rvs-kleur. De alternatief kranen zijn gemaakt van roestvrij staal en messing. Messing is een hard en vriendelijk materiaal en dit zorgt ervoor dat ze een langere levensduur hebben. 

Voordelen alternatief Quooker kraan

Naast het grootste voordeel van het feit dat de kraan koud, warm en kokend water in de kraan heeft, heeft de alternatief Quooker kraan van Howat nog meer voordelen. Denk aan de garantie die je krijgt bij deze kraan. Je krijgt hier 24 maanden garantie. Handig toch? 

De kokend waterkraan van Howat heeft een veilig kinderslot. Dit maakt het veilig om de kraan in gebruik te hebben bij kinderen. Om het kokend water te kunnen tappen moet er eerst een knop ingedrukt worden voor het kokend water eruit komt. De knop heeft wat ingebouwde weerstand en dit maakt het onmogelijk voor kleine kinderen om het water te pakken. 

Kokend waterkraan bevestigen

De alternatief Quooker kraan van Howat is energiebesparend. Dit komt omdat de kraan aan een boiler bevestigd wordt. Deze boiler houdt het kokende water verwarmd, zodat je op elk moment van de dag het kokendhete water kan aftappen. De boiler wordt in het keukenkastje onder de wasbak geplaatst. Het is makkelijk te installeren, want de boiler hoeft niet aangesloten te worden op de aanvoer. Wanneer je besluit een tijdje geen gebruik te maken van de kook-functie, dan kun je het gemakkelijk uitzetten. 

De Kokend water kraan van Howat is dus niet zo verschillend van de Quooker kraanen daarom is het de juiste keuze om deze aan te schaffen. Wacht niet te lang, want de alternatief Quooker zal niet alleen van jou de favoriet van 2023 zijn!